Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Açıklama: Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 08 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 17 Aralık 2017, 05:08
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=83

Alınan bilgiye göre, Balışeyh ilçesine bağlı Yeni Mahalle'deki Köksal Küşüm'e ait evde henüz belirlenemyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede ilerlemesiyle birlikte evin bazı odaları kullanılamaz hale geldi.

Çevredekilerin olayı yetkililere haber vermesi üzerine yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangında evi zarar gören aileyi ziyaret eden Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Allah hiçbir vatandaşımıza bu tür felakatler yaşatmasın. Ailemize her türlü desteği vereceğiz" ifadelerinde bulundu.