İlçe Kaymakamımıza veda yemeği

Açıklama: Adıyaman'ın Samsat Kaymakamlığına atanan Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım için veda yemeği düzenlendi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2016
Geçerli Tarih: 19 Temmuz 2019, 02:42
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=61

Kaymakam Yıldırım için ilçedeki bir dinlenme tesisinde verilen veda yemeğinde, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kaymakamımız Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Balışeyh'i çok sevdiğini, 4 yılı aşkın bir süredir görev yaptığı Balışeyh'in kendisinin ve ailesinin ikinci memleketi olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu da veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Kaymakam Yusuf Yıldırım'a yeni görev yerinde başarıalr dilyerek, duygularını dile getirdi.

Programın sunuculuğunu Yazı İşleri Müdürümüz Mümtaz Erdurucan da programda yaptığı konuşmada, Kaymakamımız Yıldırım’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Kaymakamımız ile çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanımız  Ali Dedelioğlu ve diğer birçok katılımcı da söz alarak konuşma yaptılar. Konuşmalarda duygusal anlar da yaşandı.

Programa, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, kurum müdürleri ve muhtarların yanı sıra Kaymakamımız Yıldırım’ın eşi Belgin Yıldırım, Kaymakamımız Yıldırım’ın anne ve babası da katıldı.
Program, davetlilerin hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.