İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Açıklama: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Balışeyh ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.
Kategori: Önemli Gün ve Haftalar
Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2016
Geçerli Tarih: 27 Haziran 2017, 09:55
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=58

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk büstüne çelenkler sunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öldüğü 09.05'te saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi.

Anma töreninde öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ile diğer etkinlikler yapıldı.
Düzenlenen törene Kaymakam Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, kurum yöneticileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anma programı, Çok Paroğramlı lisede düzenlenen diğer etkinliklerin ardından son buldu.