İlçemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Açıklama: Balışeyh İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.
Kategori: Önemli Gün ve Haftalar
Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 06 Haziran 2020, 07:21
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=39

Balışeyh Şehit Sezai Ergün İlkokulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile kurum müdürleri, örenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili olarak Kaymakam Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu konuşma yaptı.

Törende, öğrenciler de günün anlam ve önemi ile ilgili şiir ve kompozisyonlar okudu. Anasınıfı öğrencileri tarafından halk oyunları ve çeşitli gösteriler düzenlendi.

Yarışmalara dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ve 6 öğrenciye bisiklet dağıtımıyla tören sona erdi.