İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor

Açıklama: Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Aile Sağlığı Merkezi çevresinde yapılan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2022
Geçerli Tarih: 01 Temmuz 2022, 17:20
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=133

Balışeyh Belediyesi çalışmalarına hız verdi, Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi çevresini güzelleştirmek amacıyla kilit parke çalışmalarına başlandı. Kilit parke taşı çalışmalarını yakından takip eden, incelemelerde bulunan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada: "İlçemizi yenilemeye devam ediyoruz. Bugün Balışeyh Aile Sağlığı Merkezimiz, Yenimahalle mevkisindeki kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. Sahada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.