Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Açıklama: Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 30 Nisan 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 23:50
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=119

Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere Balışeyh’e gelen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretlerinin ilkini Balışeyh ile başlattı.

İlçeye gelişinde Kaymakam Vekili Mücahit Öztürk ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyareti ile başladı. Programının devamında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Sezer'e teşekkür etti.