Mazbatasını alan Başkan Dedelioğlu görevine başladı

Geçerli Tarih: 19 Ağustos 2019, 15:04
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=118

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, mazbatasını aldıktan sonra ilçedeki Belediye Başkanlığı görevine başladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarına göre Adalet ve Kalkınma Partisi’nden adaylığını koyarak seçimlere giren ve Balışeyh halkı tarafından Belediye Başkanlığına tekrar layık görülen önceki Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, sonuçların açıklanmasının ardından yeniden seçilerek mazbatasını aldı.

Başkan Dedelioğlu, Kırıkkale Adliyesi’nden mazbatasını aldıktan sonra belediyedeki görevine başladı.

Coşkulu Balışeyh halkı ile sevincini paylaşan Dedelioğlu, yaptığı açıklamada, kendisini bu hayırlı ve bir o kadar da önemli olan ve kutsal olan Belediye Başkanlığına tekrar seçmelerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Dedelioğlu, kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan Balışeyh halkına çok daha güzel hizmetleri sunacaklarını sözlerine ekledi.