Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Açıklama: Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleştirdiler.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 17 Temmuz 2018
Geçerli Tarih: 17 Ekim 2018, 23:07
Site: BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI-KIRIKKALE
URL: http://www.baliseyh.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=109

Genç çiftin nikahını Yahşihan Belediye  Başkanı Ahmet Sungur kıydı. Nikah töreni Vali İlker Haktankaçmaz  ve  Belediye Başkanları şahitliği ile gerçekleştirildi. Düğün Mersan Düğün salonunda gerçekleşti. Düğün törenine katılım oldukça fazla oldu. Aileler düğün törenine katılanları kapıda karşıladı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasimine ilgi yüksekti. Tören siyaset, iş dünyası ve bürokrasi camiasını bir araya getirdi.

Belediye Başkanımız Dedelioğlu, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.