Hayvan taşıması hakkında açıklama

Tarih 29 Aralık 2017, 11:21 Editör

Çöp arabasıyla hayvan taşınması görüntüsü ile ilgili Belediye Başkanımız tarafından açıklama yapıldı.

İlgili kişinin ihbar dilekçesi ve Belediye Başkanlığımızın konu ile ilgili resmi yazısı ektedir.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...