Hayvan taşıması hakkında açıklama

Tarih 29 Aralık 2017, 11:21 Editör

Çöp arabasıyla hayvan taşınması görüntüsü ile ilgili Belediye Başkanımız tarafından açıklama yapıldı.

İlgili kişinin ihbar dilekçesi ve Belediye Başkanlığımızın konu ile ilgili resmi yazısı ektedir.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.