İlçemize doğalgaz müjdesi

Tarih 20 Aralık 2017, 02:02 Editör

Balışeyh Belediyesi Başkanı Ali Dedelioğlu, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu tarafından ilçeye doğalgaz arzına yönelik alınan kararla 2018 yılı içerisinde ilçenin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Balışeyh Belediyesi Başkanı Ali Dedelioğlu, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu tarafından ilçeye doğalgaz arzına yönelik alınan kararla 2018 yılı içerisinde ilçenin doğalgaza kavuşacağını söyledi.

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) ülke genelinde 222 ilçeye en geç 2019 yılına kadar doğalgaz arzı sağlanmasına yönelik karar aldı. Alınan kararda Kırıkkale'nin son yıllarda sanayi atılımlarıyla ve şehirciliğe yönelik çalışmalarıyla gelişen ilçesi Balışeyh'te yer alıyor. İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, alınan karar çerçevesinde belediye tarafından doğalgaz alt yapısına yönelik, plan ve bütçe çalışmalarını yaptıklarını ifade etti. Başkan Dedelioğlu, 2018 yılı içerisinde tamamlanması beklenen çalışmalarla gelecek sene ilçe halkına doğalgaz hizmeti sunulacağını dile getirdi.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.