Başkanımızın acı günü

Tarih 03 Kasım 2017, 17:16 Editör

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babası, düzenlenen cenaze töreni ile son yolcuğuna uğurlandı.

Bir süredir hastanede tedavi gören Süleyman Sırrı Dedelioğlu, 87 yaşında hayatını kaybetti. Dedelioğlu için Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın yanı sıra çok sayıda yetkili kişi ve vatandaş katıldı.

Tören sonrası Süleyman Sırrı Dedelioğlu Balışeyh'in Ballı Mahallesi'ndeki mezarlığa dualar eşliğinde defnedildi.

Cenazeye katılanlar Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'na taziyelerini ilettiler.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...