İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

Tarih 29 Ekim 2017, 20:29 Editör

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 94'üncü yıl dönümü ile ilgili tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Program daha sonra Balışeyh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam etti. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe genelinde çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediye verdi.

Törene, Kaymakam Önay Altuntaş'ın yanı sıra kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.