İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

Tarih 29 Ekim 2017, 20:29 Editör

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşu'nun 94'üncü yıl dönümü ile ilgili tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Program daha sonra Balışeyh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam etti. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe genelinde çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere hediye verdi.

Törene, Kaymakam Önay Altuntaş'ın yanı sıra kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...