Muhtarlar Günü

Tarih 19 Ekim 2017, 16:01 Editör

Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

İlçemizde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ''19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...