Muhtarlar Günü

Tarih 19 Ekim 2017, 16:01 Editör

Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

İlçemizde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın ''19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.