Valimiz Başkanımızı ziyaret etti

Tarih 11 Ekim 2017, 21:43 Editör

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve beraberindeki heyet Balışeyh İlçemizi ziyaret ederek yapılan çeşitli yatırımlarda incelemlerde bulundu.

Kırıkkale Valisi Sayın M.İlker Haktankaçmaz İlçemizde devam eden kamu yatırımlarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu. İlçemiz girişinde İlçe Kaymakamımız Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve daire amirleri karşıladı.

Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker HAKTANKAÇMAZ, 03.10.2017 tarihinde İlçemizi ziyaret etti. Sayın Valimizin ziyaretinde ilçemizde devam eden yatırımlar incelenerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçe ziyaretinde Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Daire Amirleri tarafından karşılanan Valimiz Sayın M.İlker HAKTANKAÇMAZ Kaymakamlığı ziyaret ederek İlçe Kaymakamından brifing aldı ve daire amirleri ile kısa bir sohbet ettikten sonra Balışeyh Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanlığında Başkan Ali Dedelioğlu ve Belediye çalışanları tarafından karşılanan Valimiz burada da Belediye Başkanından çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra ilçemizde yapımı devam eden II.Etap TOKİ Konutlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Valimiz burada basınla kısa bir röportaj yaptı. Buradan TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Orta Okulunu ziyaret ederek okul müdüründen eğitimle ilgili bilgi alındı. Akabinde Belediye Başkanlığınca İlçe Merkezine yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı gezilerek belediye başkanından bilgi alındı.

Daha sonra İlçemizde özel sektör tarafından yaptırılan alanında Kırıkkale İlinin en büyük kapasiteli Demirel büyükbaş kaplı besi hayvan çiftliği ziyaret edildi. Yine özel sektör tarafından İlçemizde yaptırılarak faaliyete geçen Tokrakbağ Paketleme Tesisi ziyaret edilerek İşletme Genel Müdüründen çalışmalar hakkında bilgi alındıktan sonra yine aynı şirkete bağlı Çikolata üretim tesisi gezildi. Daha sonra İlçemiz Çok Programlı Lisenin Toplantı Salonunda Vatandaşla Buluşma Toplantısı kapsamında Valimiz Sayın M.İlker HAKTANKAÇMAZ'ın başkanlığında İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Müdürleri, İlçe Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşların Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile DEĞERLENDİRME TOPLANTISI yapıldı.

Valimizin açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'da birer konuşma yaptıktan sonra toplantıya katılan İl Müdürleri kurumlarının çalışmaları hakkında tek tek bilgi verdi. Daha sonra mahalle ve köy muhtarlarımızın istek ve talepleri tek tek dinlenerek konunun muhatabı İl Müdürleri istek ve taleplere cevap verdiler. Daha sonra toplantının bir değerlendirmesini yapan Valimiz, toplantıya yoğun olarak katılanlara teşekkür ederek, istek ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birim müdürlüklerine gerekli talimatların verildiğini ve bu istek ve taleplerin yerine getirilmesi için takipçisi olacaklarını ifade ederek ilçemizden ayrıldı.