Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret etti

Tarih 07 Eylül 2017, 23:22 Editör

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve beraberindeki heyet Balışeyh İlçemizi ziyaret ederek incelemlerde bulundu.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve beraberindeki heyet Balışeyh İlçemizi ziyaret ederek yapılan çeşitli yatırımlarda incelemlerde bulundu.

Kırıkkale Valisi Sayın M.İlker Haktankaçmaz İlçemizde devam eden kamu yatırımlarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu. İlçemiz girişinde İlçe Kaymakamımız Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve daire amirlerinin karşıladığı Valimiz, Kırıkkale genelinde ilk defa ilçemizde başlatılan ve devam eden sıcak asfalt yapım işini yerinde inceledi. Daha sonra İlçemiz Şehit Sezai Ergül İlkokulu bahçesine yapılan kapalı spor salonunun inşaatını gezdi. Son olarak İlçemiz Ballı Mahallesinde yapılan Kur'an Kursu ve Lojman Yapımı inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca sıcak asfalt yapım işinin devam ettiği köylerde tarlalarda, bağda, bahçelerde çalışan vatandaşlarımızla da ilgilenen ve onlarla sohbet eden Valimiz Sayın M.İlker Haktankaçmaz, çiftçilerimize hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Bu haber 2089 defa okunmuştur.