İlçemizde Zafer Bayramı Coşkusu

Tarih 30 Ağustos 2017, 14:10 Editör

Balışeyh ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, hükümet konağı önünde Atatürk Büstün'e Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Daha sonra Kaymakam Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindekilerin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Tören sonunda ayrıca Kaymakam Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.