İlçemizde Zafer Bayramı Coşkusu

Tarih 30 Ağustos 2017, 14:10 Editör

Balışeyh ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Tören, hükümet konağı önünde Atatürk Büstün'e Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'nun çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Daha sonra Kaymakam Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindekilerin Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Tören sonunda ayrıca Kaymakam Önay Altuntaş ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık Balışeyh Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandırdık.