Halk Bankası Müdürü ilçemizi ziyaret etti

Tarih 24 Ağustos 2017, 22:48 Editör

Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'yu makamında ziyaret etti.

Başkanımız ziyaretten duduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kırıkkale Halk Bankası Müdürü Musa Şahan bey Ziyaretimize geldiler kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.