Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Tarih 08 Ağustos 2017, 11:45 Editör

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Balışeyh ilçesine bağlı Yeni Mahalle'deki Köksal Küşüm'e ait evde henüz belirlenemyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede ilerlemesiyle birlikte evin bazı odaları kullanılamaz hale geldi.

Çevredekilerin olayı yetkililere haber vermesi üzerine yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangında evi zarar gören aileyi ziyaret eden Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Allah hiçbir vatandaşımıza bu tür felakatler yaşatmasın. Ailemize her türlü desteği vereceğiz" ifadelerinde bulundu.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık Balışeyh Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandırdık.