Belediyemize araç desteği

Tarih 22 Temmuz 2017, 22:55 Editör

Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.

Belediye Başakanımız alınan itfaiye aracının hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Belediyemiz gün geçtikçe her yönden daha da donanımla hale geliyor. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmenin yolu ekipman yönünden de güçlü olmayı gerektiriyor. Allah'a şükürler olsun vatandaşlarımzın her yönde ihtiyaçlarını gidermek suretiyle daha huzurlu ve güvenli bir ilçe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İtfaiye aracı hepimiz için çok önemli. Bir olumsuzluk olduğunda elimizn altında olması gerekiyor. Allah hiçbir vatandaşımızın başına sıkıntı vermesin." ifadelerini kullandı.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

İlçemizde 15 Temmuz Etkinlikleri

İlçemizde 15 Temmuz Etkinlikleri Balışeyh İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.