Belediyemize araç desteği

Tarih 22 Temmuz 2017, 22:55 Editör

Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.

Belediye Başakanımız alınan itfaiye aracının hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Belediyemiz gün geçtikçe her yönden daha da donanımla hale geliyor. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmenin yolu ekipman yönünden de güçlü olmayı gerektiriyor. Allah'a şükürler olsun vatandaşlarımzın her yönde ihtiyaçlarını gidermek suretiyle daha huzurlu ve güvenli bir ilçe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İtfaiye aracı hepimiz için çok önemli. Bir olumsuzluk olduğunda elimizn altında olması gerekiyor. Allah hiçbir vatandaşımızın başına sıkıntı vermesin." ifadelerini kullandı.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...