İlçemizde 15 Temmuz Etkinlikleri

Tarih 16 Temmuz 2017, 04:41 Editör

Balışeyh İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri, saat 20.00'de Hükümet Konağı önünden Demokrasi Yürüyüşle başladı. Kaymakamlığımızca yürüyüşe katılan vatandaşlarımıza 15 Temmuz anısına bastırılan tişörtler, şapkalar, rozet ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Balışeyh Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına kadar yapılan yürüyüşe Balışeyh'li hemşerilerimiz çoşkuyla katıldı. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan 15 Temmuz şehitlerimizi anlatan resim sergisinin açılışı yapıldı ve resim sergisi gezildikten sonra meydandaki program başlatıldı. Gece boyunca devam etkinliklere yağan yağmura aldırış etmeyen Balışeyh'li vatandaşlarımız çok ilgi göstererek 15 Temmuz ruhunu yaşattılar. Gece boyunca yapılan etkinlikler, zaman zaman canlı bağlantılarla muhteşem görselliğe dönüştü. Demokrasisine sahip çıkan Balışeyh'li hemşerilerimize, daire amirleri ve personelimize, muhtarlarımıza, siyasi partilerin ilçe temsilcilerine, il genel meclis üyelerimize sivil toplum örgütlerine ve bu hazırlanan programda emeği geçen herkese teşekkürler.

Vatandaşlarımızle birlikte Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçe meydanında demokrasi nöbeti tuttu.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.