Başkanımız şehitlerimizin kabrini ziyaret etti

Tarih 12 Temmuz 2017, 02:49 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, 15 Temmuz şehitlerini anma programı vesilesiyle ilçemizde bulunan şehitlerimizin kabrini ziyaret edip dualarda bulundu.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.