Başkanımız şehitlerimizin kabrini ziyaret etti

Tarih 12 Temmuz 2017, 02:49 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, 15 Temmuz şehitlerini anma programı vesilesiyle ilçemizde bulunan şehitlerimizin kabrini ziyaret edip dualarda bulundu.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...