İlçemizde yağmur duası

Tarih 25 Mayıs 2017, 21:18 Editör

Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Balışeyh ilçemizde yağmur duası yapıldı. Ballı Mahallesi Harman Yeri meydanında yapılan yağmur duasına, Kaymakam Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...