İlçemizde yağmur duası

Tarih 25 Mayıs 2017, 21:18 Editör

Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Balışeyh ilçemizde yağmur duası yapıldı. Ballı Mahallesi Harman Yeri meydanında yapılan yağmur duasına, Kaymakam Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.