İlçemizde yağmur duası

Tarih 25 Mayıs 2017, 21:18 Editör

Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Balışeyh ilçemizde yağmur duası yapıldı. Ballı Mahallesi Harman Yeri meydanında yapılan yağmur duasına, Kaymakam Önay Altuntaş, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.