Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Tarih 20 Mayıs 2017, 18:31 Editör

İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

Balışeyh Belediyemizin Oba Mahallesi mevkisine yapmış olduğumuz iki adet 90 metrelik sontaj kuyusu yapmaya başladık. Çıkan sular Ballı mevkisindeki 3750 metrelik mesafede olan su deposuna 200'lük hat çekip bastırılarak ilçemizin ileriki yıllardaki su sorunu böylelikle giderilmiş olacak.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.