Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Tarih 20 Mayıs 2017, 18:31 Editör

İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

Balışeyh Belediyemizin Oba Mahallesi mevkisine yapmış olduğumuz iki adet 90 metrelik sontaj kuyusu yapmaya başladık. Çıkan sular Ballı mevkisindeki 3750 metrelik mesafede olan su deposuna 200'lük hat çekip bastırılarak ilçemizin ileriki yıllardaki su sorunu böylelikle giderilmiş olacak.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

İlçemizde 23 Nisan Bayramı Coşkusu

İlçemizde 23 Nisan Bayramı Coşkusu İLçemizde 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.