Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Tarih 20 Mayıs 2017, 18:31 Editör

İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.

Balışeyh Belediyemizin Oba Mahallesi mevkisine yapmış olduğumuz iki adet 90 metrelik sontaj kuyusu yapmaya başladık. Çıkan sular Ballı mevkisindeki 3750 metrelik mesafede olan su deposuna 200'lük hat çekip bastırılarak ilçemizin ileriki yıllardaki su sorunu böylelikle giderilmiş olacak.

Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçemizde program düzenlendi.

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık

Altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık Balışeyh Belediyesi olarak altyapı çalışmalarımızı daha da hızlandırdık.