İlçemizde 23 Nisan Bayramı Coşkusu

Tarih 24 Nisan 2017, 19:40 Editör

İLçemizde 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçemizde 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı TOKİ Ortaokulu bahçesinde coşkuyla kutlandı. İlçe Kaymakamı Önay ALTUNTAŞ, Belediye Başkanı Ali DEDELİOĞLU Jandarma Komutanı Selçuk YALÇIN, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı törende çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenlendi.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...