Başkanımızın esnaf ziyareti

Tarih 12 Nisan 2017, 09:14 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh çarşı esnafını ziyaret etti.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Başkanımız Dedelioğlu, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında ve ilçenin günden güne gelişerek ilerlediğini ayrıca önemli yatırımların da ilçede gün geçtikçe daha da arttığını söyledi.
Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dedelioğlu2na teşekkür ettiler.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...