Başkanımızın esnaf ziyareti

Tarih 12 Nisan 2017, 09:14 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh çarşı esnafını ziyaret etti.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Başkanımız Dedelioğlu, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında ve ilçenin günden güne gelişerek ilerlediğini ayrıca önemli yatırımların da ilçede gün geçtikçe daha da arttığını söyledi.
Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dedelioğlu2na teşekkür ettiler.

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.