Başkanımızın esnaf ziyareti

Tarih 12 Nisan 2017, 09:14 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh çarşı esnafını ziyaret etti.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Başkanımız Dedelioğlu, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında ve ilçenin günden güne gelişerek ilerlediğini ayrıca önemli yatırımların da ilçede gün geçtikçe daha da arttığını söyledi.
Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dedelioğlu2na teşekkür ettiler.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.