Başkanımızın esnaf ziyareti

Tarih 12 Nisan 2017, 09:14 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh çarşı esnafını ziyaret etti.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Başkanımız Dedelioğlu, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarını giderme noktasında ve ilçenin günden güne gelişerek ilerlediğini ayrıca önemli yatırımların da ilçede gün geçtikçe daha da arttığını söyledi.
Vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Dedelioğlu2na teşekkür ettiler.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.