Seçim Güvenliği Toplantısı

Tarih 25 Mart 2017, 00:18 Editör

İlçemizde seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliğinin Halk Oylaması Seçimlerinin İlçemizde huzur ve güven ortamında yapılması için İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş'ın başkanlığında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Emniyet Amiri Erdal Kulaç, Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Özel İdare Müdürü Hüseyin Öztürk'ün katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.