İlçemizde 18 Mart Şehitleri Anma Etkinlikleri

Tarih 18 Mart 2017, 17:11 Editör

Balışeyh ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

İlçemizde 18 Mart Şehitleri anma gününde, ilçede bulunan bütün şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının katılımıyla Hükümet Konağı önünde çelenklerin sunumu, saygı durumu ve istiklal marşının okunmasından sonra, İlçemiz Kaymakamı Önay Altuntaş , Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile birlikte şehit yakınlarının ve gazilerin ve gazi yakınlarının hal ve hatırlarını sorarak hasbıhal etti. Daha sonra birlikte Kaymakamlıkta bulunan şehitler köşesi ziyaret edildi. Anma törenleri ÇPL toplantı salonunda düzenlenen etkinliklerle devam etti. Tören sonunda bütün şehit yakınlarına, gazilere ve gazi yakınlarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi ve daha sonra ilçede bulunan Şehit Ayhan ŞAHİN'nin mezarı ziyaret edilerek okunan Kuranı Kerimden sonra dualar edildi. Anma etkinlikleri İlçe Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan'nın organize ettiği şehit yakınları ve gazilerimizin onuruna verilen yemek ile sona erdi.
Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve Kaymakamımız Camide düzenlenen programa katılarak şehitlerimiz için dua etti.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.