Evi yanan ailemizin yaraları sarılacak

Tarih 17 Mart 2017, 09:15 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş yangın sebebiyle evinde büyük oranda maddi zarar meydana gelen ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş ve Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yangın sebebiyle evinde büyük oranda maddi zarar meydana gelen ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
İlçemize bağlı Yeni Mahalle Lise Caddesinde Mecit Oğuz'a ait evde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle oturma odasında yangın çıktı. Kısa sürede evin tamamını soran alevler nedeniyle evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.
Balışeyh Kaymakamımız Önay Altuntaş ve Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ailenin yaralarının kısa sürede sarılması için ne gerekiyorsa yapılacağını söylediler.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy da yangının çıktığı evde hasar tespit çalışması yaptı.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...