Koreli işadamı belediyemizi ziyaret etti

Tarih 16 Şubat 2017, 22:57 Editör

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı Balışeyh Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımızdan bilgi aldı. Başkanımız Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Savunma sanayi yatırımcısı koreli işadamı 2016'da projeleriyle Belediyemizi ziyaretde bulundu. Kendilerine yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapımızın açık olduğunu elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyacağımızı ve yardımcı olacağımızı söylemiştim. Tekrar ziyaretimde bulunup 2017 senesi içerisinde inşaatına başlayıp belediyemizin yardım ve destekleriyle üretim aşamasına geçilecektir." dedi.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.