Koreli işadamı belediyemizi ziyaret etti

Tarih 16 Şubat 2017, 22:57 Editör

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı Balışeyh Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımızdan bilgi aldı. Başkanımız Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Savunma sanayi yatırımcısı koreli işadamı 2016'da projeleriyle Belediyemizi ziyaretde bulundu. Kendilerine yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapımızın açık olduğunu elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyacağımızı ve yardımcı olacağımızı söylemiştim. Tekrar ziyaretimde bulunup 2017 senesi içerisinde inşaatına başlayıp belediyemizin yardım ve destekleriyle üretim aşamasına geçilecektir." dedi.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.