Koreli işadamı belediyemizi ziyaret etti

Tarih 16 Şubat 2017, 22:57 Editör

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı Balışeyh Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımızdan bilgi aldı. Başkanımız Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Savunma sanayi yatırımcısı koreli işadamı 2016'da projeleriyle Belediyemizi ziyaretde bulundu. Kendilerine yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapımızın açık olduğunu elimizden gelen bütün kolaylığı sağlıyacağımızı ve yardımcı olacağımızı söylemiştim. Tekrar ziyaretimde bulunup 2017 senesi içerisinde inşaatına başlayıp belediyemizin yardım ve destekleriyle üretim aşamasına geçilecektir." dedi.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi

Başkanımız sondaj çalışmalarını inceledi İlçemizde yapılan su kuyusu açma çalışmaları kapsamında sondaj uygulaması yapıldı.