Öğrencilere giysi yardımı yapıldı

Tarih 15 Ocak 2017, 10:37 Editör

Balışeyh ilçemizde ortaokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.
Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun eşi Hatice Dedelioğlu Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Balışeyh ilçemizde ilkokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.

Hatice Dedelioğlu yaptığı açıklamada, “Biz büyükler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek en önemli görevlerimizden. Bugün burada eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını gidererek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik.” dedi.

Kıyafetleri bir bir öğrencilere kendisi giydiren Hatice Dedelioğlu'na yaptığı giysi yardımından dolayı okul yönetimi ve öğrenciler teşekkür ettiler.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...