Öğrencilere giysi yardımı yapıldı

Tarih 15 Ocak 2017, 10:37 Editör

Balışeyh ilçemizde ortaokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.
Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun eşi Hatice Dedelioğlu Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Balışeyh ilçemizde ilkokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.

Hatice Dedelioğlu yaptığı açıklamada, “Biz büyükler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek en önemli görevlerimizden. Bugün burada eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını gidererek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik.” dedi.

Kıyafetleri bir bir öğrencilere kendisi giydiren Hatice Dedelioğlu'na yaptığı giysi yardımından dolayı okul yönetimi ve öğrenciler teşekkür ettiler.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...