Belediyemize araç desteği

Tarih 10 Ocak 2017, 20:39 Editör

Belediyemize Türk Metal Sendikası tarafından araç desteği sağlandı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Türk Metal Sendikası Genel Başkanını ziyaret etti. Başkanımız ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Hemşehrimiz Pevrul Kavlak beyi makamında ziyaret ettim. İlgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemize hibe bir adet cenaze aracı vermiştir. ilçem adınada kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti

Başkanımız evi yanan aileyi ziyaret etti Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen ev yanınında maddi hasar meydana geldi.

Belediyemize araç desteği

Belediyemize araç desteği Belediyemize alınan yeni itfaiye aracı halkımızn hizmetine sunuldu.