Başkanımızın eşinden öğrencilere giysi yardımı

Tarih 22 Aralık 2016, 18:42 Editör

Balışeyh ilçemizde ortaokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.
Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun eşi Hatice Dedelioğlu TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Balışeyh ilçemizde ortaokul öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.

Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu’nun eşi Hatice Dedelioğlu TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Hatice Dedelioğlu yaptığı açıklamada, “Biz büyükler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek en önemli görevlerimizden. Bugün burada eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını gidererek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik.” dedi.

Kıyafetleri bir bir öğrencilere kendisi giydiren Hatice Dedelioğlu'na yaptığı giysi yardımından dolayı öğrenciler teşekkür ettiler.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.