İlçe Kaymakamımıza veda yemeği

Tarih 14 Aralık 2016, 17:41 Editör

Adıyaman'ın Samsat Kaymakamlığına atanan Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Yıldırım için ilçedeki bir dinlenme tesisinde verilen veda yemeğinde, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kaymakamımız Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Balışeyh'i çok sevdiğini, 4 yılı aşkın bir süredir görev yaptığı Balışeyh'in kendisinin ve ailesinin ikinci memleketi olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu da veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Kaymakam Yusuf Yıldırım'a yeni görev yerinde başarıalr dilyerek, duygularını dile getirdi.

Programın sunuculuğunu Yazı İşleri Müdürümüz Mümtaz Erdurucan da programda yaptığı konuşmada, Kaymakamımız Yıldırım’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Kaymakamımız ile çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanımız  Ali Dedelioğlu ve diğer birçok katılımcı da söz alarak konuşma yaptılar. Konuşmalarda duygusal anlar da yaşandı.

Programa, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, kurum müdürleri ve muhtarların yanı sıra Kaymakamımız Yıldırım’ın eşi Belgin Yıldırım, Kaymakamımız Yıldırım’ın anne ve babası da katıldı.
Program, davetlilerin hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...