Başkanımızdan hayırlı olsun ziyareti

Tarih 27 Kasım 2016, 15:50 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Kamyoncular kooperatifinin yeni hizmetbinasının açılışına katıldı. Kırıkkala valimiz ve İlçe Belediye Başkan'larımızda açılışa iştirak etti.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Balışeyh ilçemizi ziyaret etti.