Başkanımızdan hayırlı olsun ziyareti

Tarih 27 Kasım 2016, 15:50 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, Kamyoncular kooperatifinin yeni hizmetbinasının açılışına katıldı. Kırıkkala valimiz ve İlçe Belediye Başkan'larımızda açılışa iştirak etti.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.