İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

Tarih 10 Kasım 2016, 11:38 Editör

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Balışeyh ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk büstüne çelenkler sunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öldüğü 09.05'te saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi.

Anma töreninde öğrenciler tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ile diğer etkinlikler yapıldı.
Düzenlenen törene Kaymakam Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, kurum yöneticileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anma programı, Çok Paroğramlı lisede düzenlenen diğer etkinliklerin ardından son buldu.

Önemli Gün ve Haftalar

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri Balışeyh ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

19 Ekim Muhtarlar Günü

19 Ekim Muhtarlar Günü Balışeyh ilçemizde "19 Ekim Muhtarlar Günü" dolayısıyla program düzenlendi.