İlçemize yeni meydan

Tarih 25 Ağustos 2016, 23:03 Editör

Balışeyh ilçemiz ilk defa yeni bir meydana kavuşuyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçeye yapılan meydanda incelemlerde bulundu.

Yaklaşık 4 bin metrekare olan meydanımızın ismi "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak belirlendi. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Meydanımız Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve çok sayıda davetli eşliğinde açılışı gerçekleştirlecek.

Hizmetlerimiz

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor Balışeyh ilçemiz 2018 yılında doğalgaza kavuşacak.

Engelli ve kadınlarımız için şadırvan

Engelli ve kadınlarımız için şadırvan İlçemizde belediye hizmetlerimize bir yenisi daha eklendi. Merkez Oba Mahallesi Çarşı Camisi şadırvanı yıkılarak ye...