Belediyemize cenaze aracı

Tarih 20 Temmuz 2016, 00:54 Editör

Balışeyh Belediyemize ait cenaze aracı alınarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Cenaze aracımız geldi Allah'ın izniyle en yakın zamanda kepçe ve itfaiye aracımız da gelecek iki sene içerisinde Balışeyh Belediyesi Garajında eksik araçlarımzın tamamı yenilenecek. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.