Belediyemize cenaze aracı

Tarih 20 Temmuz 2016, 00:54 Editör

Balışeyh Belediyemize ait cenaze aracı alınarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Cenaze aracımız geldi Allah'ın izniyle en yakın zamanda kepçe ve itfaiye aracımız da gelecek iki sene içerisinde Balışeyh Belediyesi Garajında eksik araçlarımzın tamamı yenilenecek. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Balışeyh ilçemizi ziyaret etti.