Belediyemize cenaze aracı

Tarih 20 Temmuz 2016, 00:54 Editör

Balışeyh Belediyemize ait cenaze aracı alınarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Cenaze aracımız geldi Allah'ın izniyle en yakın zamanda kepçe ve itfaiye aracımız da gelecek iki sene içerisinde Balışeyh Belediyesi Garajında eksik araçlarımzın tamamı yenilenecek. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.