Belediyemize cenaze aracı

Tarih 20 Temmuz 2016, 00:54 Editör

Balışeyh Belediyemize ait cenaze aracı alınarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Cenaze aracımız geldi Allah'ın izniyle en yakın zamanda kepçe ve itfaiye aracımız da gelecek iki sene içerisinde Balışeyh Belediyesi Garajında eksik araçlarımzın tamamı yenilenecek. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.