Belediyemize cenaze aracı

Tarih 20 Temmuz 2016, 00:54 Editör

Balışeyh Belediyemize ait cenaze aracı alınarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada, "Cenaze aracımız geldi Allah'ın izniyle en yakın zamanda kepçe ve itfaiye aracımız da gelecek iki sene içerisinde Balışeyh Belediyesi Garajında eksik araçlarımzın tamamı yenilenecek. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek Balişeyh'te biber gazı ve havai fişek üretilecek

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti

Milletvekili Maviş ilçemize ziyareti AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemizi ziyaret etti.