İlçemizde bayramlaşma

Tarih 12 Temmuz 2016, 17:30 Editör

Balışeyh ilçemizde bayramlaşma ile ilgili program düzenlendi. Düzenlenen programda Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu, protokol üyeleri, köy muhtarları, kurum müdürleri ve personel ile bayramlaştı.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Ba...

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri Balışeyh ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.