İlçemizde yeni TOKİ inşaatı

Tarih 10 Haziran 2016, 00:06 Editör

Balışeyh ilçemize yeni TOKİ evleri için inşaat başladı.Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu TOKİ evleri için inşaatın temel kazı çalışmalalrına başlandığını belirterek halkımıza hayırlı olsun dedi.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.