İlçemizde yeni TOKİ inşaatı

Tarih 10 Haziran 2016, 00:06 Editör

Balışeyh ilçemize yeni TOKİ evleri için inşaat başladı.Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu TOKİ evleri için inşaatın temel kazı çalışmalalrına başlandığını belirterek halkımıza hayırlı olsun dedi.

Bu haber 1980 defa okunmuştur.

İlçemizde yağmur duası

İlçemizde yağmur duası Balışeyh İlçemizde geniş katılımlı programda yağmur için dua edildi.

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı ilçemizi ziyaret etti Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Balışeyh ilçemizi ziyaret etti.