İlçemizde yeni TOKİ inşaatı

Tarih 10 Haziran 2016, 00:06 Editör

Balışeyh ilçemize yeni TOKİ evleri için inşaat başladı.Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu TOKİ evleri için inşaatın temel kazı çalışmalalrına başlandığını belirterek halkımıza hayırlı olsun dedi.

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.