İlçemizde yağmur duası

Tarih 15 Mayıs 2016, 14:44 Editör

Balışeyh ilçemizde yağmur duası yapıldı. Ballı Mahallesi Harman Yeri meydanında yapılan yağmur duasına, Kaymakam Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından yapılan yağmur duasının ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Hayaldi ama şimdi gerçek oldu Hayaldi ama şimdi gerçek oldu

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımız Ali Dedelioğlu ile bir araya geldi.