İlçemizde 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Tarih 23 Nisan 2016, 23:21 Editör

Balışeyh İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Balışeyh Şehit Sezai Ergün İlkokulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan ile kurum müdürleri, örenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yusuf Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili olarak Kaymakam Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu konuşma yaptı.

Törende, öğrenciler de günün anlam ve önemi ile ilgili şiir ve kompozisyonlar okudu. Anasınıfı öğrencileri tarafından halk oyunları ve çeşitli gösteriler düzenlendi.

Yarışmalara dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ve 6 öğrenciye bisiklet dağıtımıyla tören sona erdi.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Ba...

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri Balışeyh ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.