Engelli ve kadınlarımız için şadırvan

Tarih 15 Nisan 2016, 21:41 Editör

İlçemizde belediye hizmetlerimize bir yenisi daha eklendi. Merkez Oba Mahallesi Çarşı Camisi şadırvanı yıkılarak yerine daha modern bir şadırvan, tuvat ve lavobalar için çalışmalar başlatıldı.

Başkanımız Ali Dedelioğlu, belediye olarak halka yapılan her hizmetin büyük önem taşıdığını belirterek, "İlçemizden gün için çok sayıda vatandaşımız diğer illere gitmek için geçmektedir. İlçemizde ibadet yada çeşitli ihtyaçlarını gidermek için kısa süreli duraklayan vatandaşlarımız  daha kapsamlı olarak özellikle de engelliler ve kadrınlar daha rahat istifade edebilecekleri güzel, ferah bir şadırvan ile diğer sosyal alanların inşaatına başladık. Hizmetlerimiz herpimiz için hayırlı olsun" dedi.
Başkanımız beraberinde İlçe Kaymakamımız Yusuf Yıldırım ile birlikte inşaat alanında incelemlerde bulundu. Ayrıca eski pazar yeri kaldırırak yerine ilçe Cumhuriyet Meydanı açılma çalışmalarını da inceleyen başkanımız yapılan tüm hizmetlerin ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşmanın yanı sıra vatadandaşa hizmet odaklı olduğunu belitti.

Hizmetlerimiz

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor

İlçemiz doğalgaza kavuşuyor Balışeyh ilçemiz 2018 yılında doğalgaza kavuşacak.

İlçemize yeni meydan

İlçemize yeni meydan Balışeyh ilçemiz ilk defa yeni bir meydana kavuşuyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ilçeye yapılan meydanda in...