Başkanımız Danişma toplantısına katıldı

Tarih 09 Nisan 2016, 15:19 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu AK PArti İLbaşkanlığınca düzenlenen Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen "Daraltılmış İl Danışma Meclisi" toplantısına katıldı.

Toplantıya AK Parti Milletvekillerinin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve çok sayıda partili katıldı.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...