Başkanımız Danişma toplantısına katıldı

Tarih 09 Nisan 2016, 15:19 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu AK PArti İLbaşkanlığınca düzenlenen Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen "Daraltılmış İl Danışma Meclisi" toplantısına katıldı.

Toplantıya AK Parti Milletvekillerinin yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ve çok sayıda partili katıldı.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.