Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü

Tarih 06 Nisan 2016, 14:47 Editör

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği tarafından oyun grupları kurulumu yapıldı.

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği yerleşkesindeki bahçeye çocukların rahat bir zaman geçrimeleri için oyun grupları kurulumu yapıldı.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.