Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü

Tarih 06 Nisan 2016, 14:47 Editör

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği tarafından oyun grupları kurulumu yapıldı.

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği yerleşkesindeki bahçeye çocukların rahat bir zaman geçrimeleri için oyun grupları kurulumu yapıldı.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.