Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü

Tarih 06 Nisan 2016, 14:47 Editör

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği tarafından oyun grupları kurulumu yapıldı.

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği yerleşkesindeki bahçeye çocukların rahat bir zaman geçrimeleri için oyun grupları kurulumu yapıldı.

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti

Valimiz Sayın Yunus Sezer ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer, Balışeyh ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçemizde sondaj çalışmaları

İlçemizde sondaj çalışmaları Balışeyh ilçemizde sondaj çalışmaları devam ediyor.