Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü

Tarih 06 Nisan 2016, 14:47 Editör

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği tarafından oyun grupları kurulumu yapıldı.

Balışeyh Belediye Başkanlığmız tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amirliği yerleşkesindeki bahçeye çocukların rahat bir zaman geçrimeleri için oyun grupları kurulumu yapıldı.

İlçemizde 29 Ekim coşkusu

İlçemizde 29 Ekim coşkusu Balışeyh ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Aziz milletimizin başı sağolsun

Aziz milletimizin başı sağolsun İlçemize bağlı Akçakavak köyünden kardeşimiz, yiğidimiz Yahya Şen, hain terör örgütünün kurduğu alçakça pusu nedeni...