Memurlarımıza müjde!

Tarih 29 Mart 2016, 00:10 Editör

Belediyede yapılan imza töreninde konuşan, Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut, belediyede memur olarak çalışan personelin maaşlarına 28 Mart 2016 tarihinden geçerlik olmak üzere ek olarak 500 lira zam verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da sözleşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İmzalanan denge tazminatının iki yıl süreyle geçerli olacağı kaydedildi.

İşimiz halkımıza hizmet etmek

İşimiz halkımıza hizmet etmek Balışeyh İlçemizde kilit parke ve bordür çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçemizde kilit parke çalışmaları

İlçemizde kilit parke çalışmaları Balışeyh ilçemizde Belediyemiz tarafından kilit parke çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanımız Ali Dedelio...