Memurlarımıza müjde!

Tarih 29 Mart 2016, 00:10 Editör

Belediyede yapılan imza töreninde konuşan, Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut, belediyede memur olarak çalışan personelin maaşlarına 28 Mart 2016 tarihinden geçerlik olmak üzere ek olarak 500 lira zam verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da sözleşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İmzalanan denge tazminatının iki yıl süreyle geçerli olacağı kaydedildi.

Başkanımızın acı günü

Başkanımızın acı günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'nun babası Süleyman Sırrı Dedelioğlu vefat etti. Başkanımızın babas...

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu

İlçemizde Cumhuriyet Coşkusu Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde Cumhuriyetin Kuruluşunun 94'üncü yılı ile ilgili tören düzenlendi.