Memurlarımıza müjde!

Tarih 29 Mart 2016, 00:10 Editör

Belediyede yapılan imza töreninde konuşan, Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut, belediyede memur olarak çalışan personelin maaşlarına 28 Mart 2016 tarihinden geçerlik olmak üzere ek olarak 500 lira zam verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu da sözleşmenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İmzalanan denge tazminatının iki yıl süreyle geçerli olacağı kaydedildi.

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü

Başkanımız ve ailesinin mutlu günü Balışeyh Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu oğlu Burak ile Burhanettin Demirli Bey´in kızı Aysu hayatlarını birleşt...

Belediyemizden halkımıza iftar verildi

Belediyemizden halkımıza iftar verildi Balışeyh İlçemizde yüzlerce vatandaş iftar sofrasında buluştu.