İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yıl dönümü

Tarih 19 Mart 2016, 14:31 Editör

Çok Programlı lisenin salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Yusuf Yıldırım, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile diğer yetkililer katıldı.
Programda öğrenciler çeşitli etkinlikler yaptı.

Programda öğrenciler çeşitli etkinlikler yaptı.

Önemli Gün ve Haftalar

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı

İlçemizde 10 Kasım Anma Programı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'nci yılında Ba...

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri

Balışeyh'te 29 Ekim etkinlikleri Balışeyh ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.