Hep birlikte seferber olduk

Tarih 08 Şubat 2023, 21:14 Editör

Balışeyh Belediyemiz ve halkımız yaşanan deprem felaketi için seferber oldu.

Balışeyhli vatandaşlar Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilde meydana gelen depremle ilgili başlatılan yardım çağrısı için seferber oldu.
Kırıkkale Valiliği koordinesinde, belediyemiz ve gönüllü Balışeyh halkı depremzedeler için başlatılan yardım çağrısına 7'den 70'e çok sayıdaki vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
Duyarlı vatandaşlar, evlerinden getirdikleri battaniye, yorgan, çocuk bezi, gıda maddeleri, giysiler ve daha birçok ihtiyaç malzemelerini belediyemizdeki irtibat noktalarına getirdi.
Burada görevlilerce kolilere yerleştirilen yardım malzemeleri daha sonra belediyemize ait araçlarla depremin en çok etkili olduğu noktalardan biri olan Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki depremzedelere ulaştırdı.
Öte yandan belediyemize ait iş makineleri de bölgeye ulaştırılarak çalışmalara destek verdi.

Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu

Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu Motorin, benzin ve LPG mal alımı duyurusu

Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Karbonmonoksit Zehirlenmesi Karbonmonoksit renksiz, tatsız, kokusuz, yanıcı zehirli bir gazdır.