İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor

Tarih 10 Mayıs 2022, 22:29 Editör

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Aile Sağlığı Merkezi çevresinde yapılan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Balışeyh Belediyesi çalışmalarına hız verdi, Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi çevresini güzelleştirmek amacıyla kilit parke çalışmalarına başlandı. Kilit parke taşı çalışmalarını yakından takip eden, incelemelerde bulunan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu yaptığı açıklamada: "İlçemizi yenilemeye devam ediyoruz. Bugün Balışeyh Aile Sağlığı Merkezimiz, Yenimahalle mevkisindeki kilit parke çalışmalarımız devam ediyor. Sahada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Çevre düzenleme çalışmalarımız

Çevre düzenleme çalışmalarımız İlçemizde çevre düzenleme ve kilit parke çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..!

Tüm vatandaşlarımızın dikkatine..! Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.