Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Tarih 29 Ağustos 2021, 00:49 Editör

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve beraberindeki heyet afetin yaşandığı sel bölgesine giderek temaslarda bulundu.

Yurdun bazı noktalarında yaşanan afetlerden biri de Bozkurt ilçesi oldu. Yaraların sarılması için ise Türkiye seferber oldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'da selde zarar gören Bozkurt halkına destek olmak için beraberindeki heyetle birlikte Bozkurt ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Bozkurt'ta görev yapan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'le de temasları olan Dedelioğlu, bölgede incelemelerde bulunarak her zaman Bozkurt halkının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretler

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret

Kaymakamımızdan başkanımıza ziyaret Balışeyh Kaymakamımız Sançar Batuhan Kurdu, Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde

Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Balışeyh ilçemi...