Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Tarih 29 Ağustos 2021, 00:49 Editör

Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu ve beraberindeki heyet afetin yaşandığı sel bölgesine giderek temaslarda bulundu.

Yurdun bazı noktalarında yaşanan afetlerden biri de Bozkurt ilçesi oldu. Yaraların sarılması için ise Türkiye seferber oldu.

Belediye Başkanımız Ali Dedelioğlu'da selde zarar gören Bozkurt halkına destek olmak için beraberindeki heyetle birlikte Bozkurt ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Bozkurt'ta görev yapan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'le de temasları olan Dedelioğlu, bölgede incelemelerde bulunarak her zaman Bozkurt halkının yanında olduklarını söyledi.

Ziyaretler

Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde

Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ilçemizi ziyaret etti

Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti

Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti Sayın Kırıkkale Valimiz Ali Kolat ve beraberinde protokol üyeleri ile birlikte ilçemizi ziyaret etti.