Cumhurbaşkanı Yardımcımız ilçemizde

Tarih 05 Haziran 2021, 13:13 Editör

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ilçemizi ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraberinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Balışeyh ilçemizdeki Yüksek Hızlı Tren Şantiyesi alanına geldi.

Oktay ile Karaismailoğlu'nu Balışeyh ilçesinde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberindeki diğer protokol üyeleri karşıladı.

Oktay ile Karaismailoğlu burada bir süre ikili sohbet ve görüşme sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Heyet daha sonra Yüksek Hızlı Trene binerek Yozgat'taki programa katılmak üzere kentten ayrıldı.

Ziyaretler

Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Başkanımız Bozkurt halkının yanında Başkanımız Bozkurt halkının yanında

Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti

Sayın Valimiz İlçemizi Ziyaret Etti Sayın Kırıkkale Valimiz Ali Kolat ve beraberinde protokol üyeleri ile birlikte ilçemizi ziyaret etti.